Fjordnytt - Sogn fjordsymjeklubb


HØST/VINTER 2011


Kjære medlem!
Her kommer siste nytt om klubbens aktiviteter i sommer, men også en stim av fristelser for å holde dere spreke og varme i vinterdagene som kommer. Les og bli med!


Aktiviteter i sommer: 2 fjell, 1 vatn og 1 fjord

VIDASETE OPP: Øydis Bøtun, Terje Eggum, Janne Dokken og Sarah Jane Hails deltok i motbakkeløpet arrangert av Feios bygdelag. Under premieutdelingen regnet det så voldsomt at flere deltakere fikk plaske seg etterpå - både i fjorden og på land!

RIMSTIGEN OPP: Øydis Bøtun og Bernt Skogsrud deltok på Rimstigen Opp arrangerte av IL Modig og Aurland IL. De gikk rett til topps for å kunne nyte utsikten langt oppe over Nærøyfjorden.

FJÆRLANDSETEVATN: Det er bare å ta av seg svømmehetter for Reidun Strand, Oddbjørg Hildeskor og Siri Storevik som svømte hele fjellvatnet på langs i sommer. Les mer på fjordswim.

LUSTRAFJORDEN: Det samme ære for Sønnøve Husabø Cirotzki som erobret enda en fjord i sommer. Hun svømte hele Lustrafjorden på langs. Se reportasjen fra NRK.


VM i vintersymjing 2012: Klubbtur til Latvia

Tiden er inne for en ny klubbtur! Sogn fjordsymjeklubb satser på å delta i VM i vintersymjing i Jurmala, Latvia 20-22. januar 2012. Bli med, enten om du vil delta som vintersvømmer eller som heiagjengmedlem!

ARENA: Arrangørene for VM i vintersvømming 2012 er den latviske klubben Jelgavas Roni. Mesterskapet skal holdes i den frosne elven Lielupe ved Jurmala. Jurmala er et gammelt feriested som ligger ca. 13 kilometer nordvest fra Riga internasjonale flyplass, og ca.16 kilometer fra hovedstaden Riga. Konkurransene begynner på fredag 20. januar kl.10 og avslutter kl.15 på søndag 22. januar. Programmet finnes her: http://www.winterswimming2012.com/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=89&lang=en

PÅMELDING: I år skal medlemmer selv melde seg på svømmekonkurransene som de vil være med på. Det gjøres ved å opprette en brukerprofil på http://www.winterswimming2012.com/ og deretter registrerer du deg på de individuelle konkurransene som du har lyst å delta i. Påmeldingsfrist for konkurransene er 30. oktober 2011. Om du vil være med på et stafettlag, ta kontakt med Sarah på tilf. 90660944. Om du trenger hjelp til påmelding, møtt opp på koordineringsmøte tirsdag 25. okt, kl.18:00 på Sognefjord Hotell.

REISE: Vær raskt ute for å sikre deg billige billetter! Det er kjekt å reise i lag, men når folk kommer fra forskjellige kanter og har ulike ønsker, er det ikke lett å få til en felles bestilling. Da er det best om man bestiller reisen selv. Her er noen forslag til reiseruter Oslo-Riga-Oslo med SAS, avhengig av når du vil reise, som ligger i prisklassen NOK 1500-2000 tur/retur:

Utreise

Torsdag 19 jan 2012:

  • Avreise 07:50 Oslo, ankomst 10:40 Riga
  • Avreise 14:55 Oslo, ankomst 17:45 Riga

Hjemreise

Sundag 22 jan 2012

  • Avreise 19:20 Riga, ankomst 20:10 Oslo

Mandag 23 jan 2012:

  • Avreise 11:35 Riga, ankomst 12:25 Oslo
  • Avreise 19:20 Riga, ankomst 20:10 Oslo

OVERNATTING: De latviske arrangørene anbefaler at man bestiller direkte med hotellene i Jurmala som tilbyr mesterskapspriser. Du finner en liste over hotellene på http://www.winterswimming2012.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=86&lang=en. Om du vil vite litt mer om de ulike hotellene, ta kontakt med Sarah på tlf. 90660944.

KOORDINERINGSMØTE: Om du vil ha hjelp til påmelding, eller om du vil samordne dine reise- og overnattingsplaner med andre medlemmer, tar vi oss en klubbkveld på tirsdag 25. oktober kl. 18:00 på Sognefjord Hotell.
Ta med badetøy for at vi også kan sette i gang med treningen!


Ukentlig vinterbading: Godt for kropp og sjel!

De første snøfnuggene ligger på fjelltoppene høyt over fjorden, og da er tiden inne for å sette i gang med vintersymjesesongen. Ifm. koordingeringsmøte for klubbturen til Latvia på tirsdag 25. oktober kl.18:00 på Sognefjord Hotell starter vi opp med å plaske ut ved Nokkaneset. Ta med badedrakt, handkle og litt penger


Julebord:

Vi vil gjerne samle oss til julebord den 26. november 2011 - hold av datoen og bli med!

Informasjon om hva, hvor og hvordan kommer snart.

Kontaktperson: Guttorm Flatabø: tlf: 40060972


Medlemskontingent: Purring

Alle medlemmer skal ha fått tilsendt faktura (og ev. purring!) for årets medlemskontingent. Fakturaene ble sendt i år pr. e-post gjennom et faktureringsprogam, Conta Faktura, som klubben har tatt i bruk.
Fint om alle som ikke allerede har betalt kontingenten, og som vil være medlemmer i klubben, betaler sine 200,-kr snarest. Om du har noen spørsmål angående kontingentbetaling, ta kontakt med klubbens kasserer Turid Oppedal 97144164.


Bruk gjerne siden vår på Facebook om du vil formidle noe om fjord- eller vintersymjing!

Vi symjes!
Med beste fjordhilsen
Styret i Sogn fjordsymjeklubb v/ Sarah